donderdag 10 juli 2014

Tips om te doen in de vakantie

Het schooljaar is zo goed als afgelopen en sommige meiden hebben zelfs al vakantie.
In de vakantie heb je genoeg tijd om dingen te doen waar je normaal misschien helemaal geen tijd voor hebt, maar het is natuurlijk zonde als je je gaat vervelen.
Om verveling te voorkomen geven wij jullie vandaag een aantal tips om te doen tijdens de vakantie.
 
 
Summer
 
Tip 1:
In de zomervakantie is het meestal erg lekker weer, perfect om te gaan zonnen. Pak tijdens het zonnen een leuk tijdschrift of boek erbij. Belangrijk: vergeet niet om je in te smeren, je wil namelijk een lekker bruin kleurtje en geen rood!
 
 
 -
 
Tip 2:
In de zomervakantie kun je gaan tienertoeren met een aantal vriendinnen. Je kunt dan 3 dagen lang onbeperkt reizen met de trein door heel Nederland. Dit is dus het ideale moment om lekker te gaan shoppen in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht of Eindhoven.
 
Tip 3:
Je kunt in de vakantie ook gezellig gaan logeren met je vriendinnen. Het wordt helemaal leuk als je dat doet in een tentje. Je kunt je tentje gewoon in de tuin zetten en plezier is gegarandeerd!
 
 
Untitled | via Tumblr
 
Tip 4:
Er zijn in Nederland erg veel leuke pretparken zoals de Efteling, Walibi, Duinrell of Toverland. In de zomervakantie heb je genoeg tijd om één of meerdere pretparken te gaan bezoeken. Neem een aantal vriendinnen mee en ga er een dagje op uit. Bezoek de gaafste achtbanen of ga in coole waterattracties.
 
 
Tip 5:
Wat ook erg leuk is om te doen in vakantie is je kamer veranderen. Vervang je winterse kussens voor fleurige zomerse kussentjes. Leg een ander dekbed op je bed voor een zomerse uitstraling. Je kunt ook nog op Youtube zoeken naar leuke DIY's voor je kamer.
 
 
★ | via Tumblr
 
Tip 6:
Op hete zomerdagen is er niets lekkerder dan gaan zwemmen. Je kunt gaan zwemmen bij een meer, zee of bij een zwembad in de buurt. Neem een paar vriendinnen mee en ga gezellig in de buurt zwemmen. Er is ook een groot voordeel: In het water word je sneller bruin. Natuurlijk moet je wederom niet vergeten om je in te smeren.


mini cupcake tower
Tip 7:
Een ander superleuk idee om te doen in de vakantie is een high tea houden samen met je vriendinnen. Maak samen lekkere cakes en andere zoetigheid. Als alles gebakken is ga je gezellig ergens picknicken met de gemaakte spulletjes, smullen maar!


Untitled
Tip 8:
Als laatste tip kun je gaan sporten, dit kan alleen of met vriendinnen. Ga lekker hardlopen door het bos of flink veel zwemmen. Na al je workouts zul je zien dat jij dat perfecte bikinilichaam hebt ;)
 
Hopelijk hebben jullie wat gehad aan onze tips!
 
Liefs,
Roos en Fréderique
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten